Algemene gegevens:

 

Adres Van Eeghenstraat 222
1071 GM
Amsterdam
Telefoon:   020 - 675 64 79  
   
E-mail:  
Algemeen: info@notarielestichting.nl 

Conservator: daanmeijer@notarielestichting.nl
De heer drs. Daan D.R. Meijer

Bureauredacteur Ponder, 
Organisatie PAO
inesvangasselt@notarielestichting.nl 
Mevrouw drs. Inés van Gasselt

   
Openingstijden:

De Stichting is van dinsdag tot en met vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur geopend.

   
Vacatures: Er zijn momenteel geen vacatures.
   
Rekeningnummers:  
ING 554704
IBAN: NL41INGB0000554704 BIC:INGBNL2A

ABN AMRO 54.31.39.476
IBAN: NL74ABNA0543139476 BIC: ABNANL2A

 


Openbaar vervoer:

De Stichting is gevestigd in een voormalige kerk aan de Van Eeghenstraat 222 te Amsterdam (ingang souterrain aan de rechterzijde). Het gebouw is per openbaar vervoer vanaf het Centraal Station van Amsterdam bereikbaar met tramlijn 2, richting Nieuw Sloten. U stapt uit bij de  halte Cornelis Schuytstraat. Vanaf deze tramhalte is de kapel ca. 400 meter verderop gelegen nabij de ingang van het Vondelpark.

 

Vanaf het NS-station Amsterdam Zuid is de Stichting bereikbaar met tramlijn 5, richting Centraal Station, halte Van Baerlestraat. Vanaf deze tramhalte is de Stichting per voet in ca. 10 minuten bereikbaar of men kan overstappen op lijn 2, richting Nieuw Sloten. Uitstappen bij de tramhalte Cornelis Schuytstraat. Vanaf deze halte is de kapel ca. 400 meter verderop gelegen nabij de ingang van het Vondelpark.

 

Vanaf het station Amsterdam Amstel is de Stichting bereikbaar met tram 12, richting Station Sloterdijk, halte Van Baerlestraat. Vanaf deze halte is de Stichting per voet in 10 minuten bereikbaar of men kan overstappen op lijn 2, richting Nieuw Sloten. Uitstappen bij de tramhalte Cornelis Schuytstraat. Vanaf deze halte is de kapel ca. 400 meter verderop gelegen nabij de ingang van het Vondelpark.

 


Route:

Vul hieronder uw adres in voor een uitgebreide routebeschrijving.

 


Parkeren:

Parkeren in de buurt kan problematisch zijn en is bovendien vrij kostbaar: € 4,00 per uur. Een redelijk alternatief biedt P+R (Parkeren en Reizen). U parkeert uw auto in een P+R-garage – in dit geval op het Stadionplein – aan de rand van de stad. Vanaf het Stadionplein neemt u tram 16 richting Centrum en stapt uit in de Lairessestraat, halte Emmastraat. De Emmastraat loopt u uit, vervolgens rechtdoor de Koninginneweg in tot bijna aan het Vondelpark, dan slaat u rechtsaf de Van Eeghenstraat in en na twintig meter ziet u de voormalige kapel van de Stichting aan uw linkerhand. Voor de terugreis is het te adviseren, dat u opstapt op de halte Jacob Obrechtstraat. Dan komt u namelijk in aanmerking voor het voordelige parkeertarief.

 

Let op! Voor het voordelige P+R parkeertarief moet uw laatste check-in op de terugreis op een openbaar vervoer halte in het centrumgebied plaatsvinden. Bekijk de kaart van P+R Olympisch stadion en omgeving waarop aangegeven staat met welke OV verbindingen u naar het centrum kunt gaan. Omdat het parkeerbeleid omtrent het P+R in Amsterdam regelmatig verandert, is het raadzaam de informatie van te voren te checken.

 

Bij de stations Amsterdam Centraal, Amsterdam-Zuid, Amsterdam Amstel en Amsterdam Lelylaan bestaat de mogelijkheid om een ov-fiets te huren. Zie http://www.ov-fiets.nl/

 

 

 


Contactformulier

U kunt ook contact opnemen door onderstaand formulier in te vullen:

 

U heeft een onjuiste code ingevoerd. Probeer het aub nogmaals.
Naam: *
Uw e-mail adres: *
Woonplaats:
Telefoonnummer:
Vraag/opmerking: *